Jan Valsterweg 14
3315 LG Dordrecht
NEDERLAND
Tel: 0031-78-6226227
Fax: 0031-78-6149420
E-mail: sales@enosafe.nl
Deze pagina is afkomstig van www.enomaticnl.nl

Enomatic een wereldwijd netwerk

Het bedrijf is in 2002 opgericht door twee Toscaanse ondernemers. In een paar jaar tijd is Enomatic uitgegroeid tot een wereldbedrijf met vestigingen in meer dan 73 landen.enomatic is het enige wijnserveersysteem dat in zoveel landen vertegenwoordigd is.

Enomatic is wereldleider op het gebied van wijntechnologie en horeca-innovaties.

Enomatic wijn serveersystemen kenmerken zich door eigentijds design en revolutionaire technologie, die de tradities van goed gastheerschap in de wijnbranche een hele nieuwe dimensie geven. Enomatic richt zich uitsluitend op wijnserveersystemen, het is de corps business waar voor 100% op wrordt gefocussed. door deze vergaande specialisatie dwingt het bedrijf continue te innoveren en haar producten daar waar mogelijk te verbeteren. Om deze reden is enomatic niet zo maar een wijn dispenser, of wijnseerveersysteem, maar bestaat de productreeks uit tal van systemen elk met eigen specifieke eigenschappen en design.

Onderliggende pagina' s worden op dit moment vernieuwd met de allerlaatste informatie.

Om deze reden verwijzen wij u door naar de pagina' s op  www.enosafe.nl 

ACTUEEL

Lorenzo Bensista Falorni, hoog in de ranking van Decanter' s Power list top 50

Eigenaar van Enomatic, Lorenzo Bensista Falorni scoort hoog op de poll van het populaire Engelse wine magazine Decanter (www.decanter.com). In de Poll wordt gevraagd wie U op nr 1 plaatst. Lorenzo Bensista Falorni is de grondlegger en eigenaar van Enomatic wijn serveersystemen welke inmiddels in meer dan 70 landen worden verkocht. Met het huidige aantal installaties wereldwijd (meer dan 5000) worden meer dan 4 miljoen premium wijn per jaar verkocht, dat resulteert in ca. 28 miljoen glazen in het hogere wijnsegment. enomatic bied de consument keuze in het hogere wijnsegment die zij desgewenst per glas, half glas of zelfs per proefslok kunnen kopen.

Meer »

NIEUW: FLUTE, by enomatic, Bubbles by the glass

Nieuw: Na twee jaar van onderzoek presenteerd enomatic met trots: FLUTE het eerste en enige systeem ter wereld dat mousserende wijnen ”per glas” aan kan bieden met behoud van hun fijne mousse, volle aroma en smaak tot 14 dagen na de opening van een fles.

Meer »